Kom lekker gezond en verassend leren leren koken, de basiskookcursus!

Vervolg Basiskookcursus deel 2  2020

Schort het een beetje aan de juiste technieken, dan hebben wij twee leerzame basiskookcursussen voor jong en oud!


Deel 1

In 3 avonden zijn diverse basiskook technieken geleerd, zoals: bouillon trekken, eenvoudige aardappel- en groente bereidingen en de bakken van vlees en vis. Ook een pastamaaltijd met vers gemaakte sauzen komt aan bod. Alles wordt van vers ingrediënten gemaakt en er is veel ruimte voor vragen. Na het koken gaan we samen aan tafel om genieten van de bereide gerechten.

Duur van de kookavond: ca. 3,5 - 4 uur, inclusief 3 gangen-diner

De kosten voor deze cursus bedragen €127,50 voor 3 lessen. 

Elke avond een drankje en hapje, een vers bereid  3-gangendiner en een overzicht met de recepten. De afwas wordt door ons gedaan! 

Bij voldoende deelnemers, minimaal 8, zal de cursus van start gaan. 

De  vervolg basiskookcursus gaat van start op:

- woensdag 18 november 2020 (les1)

- Woensdag 2 december 2020 (les 2)

- Woensdag 9 december 2020 (les 3)

Mocht u nog meer informatie wensen bel dan gerust. 

van stuur een e-mail.


Deel 2

Na de Basiskookcursus deel 1, kan er desgewenst een vervolg basiscursus start worden. We gaan dan wat dieper in op de basistechnieken, de volgende bereidingen komen aan bod : luxe rood vlees, basissauzen en Indische gerechten (onderdeel van de Huidige Nederlandse keuken).

<