Basistechnieken van koken
BASISTECHNIEKEN VAN KOKEN

BASISCURSUS

Het Kookpunt verzorgt ook een basiskookcursus. Deze cursus bestaat uit 3 lessen en kan met een vervolgcursus uitgebreid worden tot 6 lessen.

Je leert in 3 avonden diverse basistechnieken, zoals bouillon trekken, aardappel- en groentebereidingen en het bakken van vlees en vis. Ook pasta met sauzen komt aan bod.

Alles wordt van verse ingrediënten gemaakt en er is veel ruimte voor vragen.

De basiskookcursus start om 18:30 uur en duurt tot circa 22:30 uur.
De kosten van 3 lessen bedragen € 140,00 per persoon, inclusief lesmateriaal, een amuse, 1 drankje per persoon en een 3-gangendiner per avond. De overige drankjes zijn exclusief.

Na deze basiskookcursus kun je desgewenst nog een vervolgcursus doen. Daarin gaan we wat dieper in op de basistechnieken, zoals luxe rood vlees, basissauzen en Indische gerechten.

Heb je interesse in een basiskookcursus dan kun je een e-mail sturen. Wij noteren je naam dan op de wachtlijst. Bij circa 8 personen zullen we starten.

VRAAG MEER INFORMATIE AAN
Basistechnieken van koken